Hel Vanavond

Ik heb in de afgelopen maanden een CD geproduced voor Trix, gemixt door Frank Rotthier. Metal- en rapgroepen ontmoetten elkaar voor een samenwerking met een weergaloze klap op de vuurpijl gisteren, 23 januari, met een nu al gedenkwaardige showcase.
Dit is de mystery track op die cd die ik gemaakt heb uit sympathie voor de 16-jarige versie van mezelf (Jongeman Michiels?). Een belleke later naar Cedric Maes, de gitaarbezweerder uit Rapertingen, was dit een feit. Meneer Michiels maakt zich kwaad op de beestjes in zijn hoofd. 3 Dagen hees geweest, miljaar.

Het bloed kruipt waar het niet gaan kan. Eén item minder op de bucketlist...

Nu dan ook downloadbaar voor jullie, mijn allerbeste vrienden. Zo doe ik dat.

Hier.

Release CD + show in Café Café uitgesteld tot na de zomer.

Dat is een beetje jammer, maar wel voor een hele goede reden: na wat rijp beraad heeft iedereen die hiermee gemoeid is vroeger dan verwacht unaniem mogen besluiten dat het potentieel er is om met Meneer Michiels iets degelijk uit te bouwen. Meer dan genoeg om het te laten verloren gaan door half werk. Ik had dat nu nog niet verwacht, maar het is al direkt tijd om een tandje of 2 bij te steken. Eerst even de sterren uitlijnen...
Natuurlijk wordt hierdoor ook de CD-voorstelling in Café Café op 13 juni uitgesteld. We keken er zelf hard naar uit, maar uitstel is geen annulatie. Alles behalve. In het najaar komen we er een serieuze lap op geven, dat is een belofte.